Bar Le Clochard

Al 30 jaar het meest toonaangevende feestcafé van Tilburg

Le Clochard is al 30 jaar het meest toonaangevende feestcafé van Tilburg. Een Feestcafé waar elke Tilburger weleens geweest is. Iedereen, van jong tot oud, die van feesten en een borreltje houdt is bij Le Clochard aan het juiste adres. Geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Iedere avond staan de allerbeste feestdj’s en de gezelligste barmensen voor je klaar. Verrassende acties, themafeesten en live artiesten ontbreken niet. Of het nu lokale artiesten zijn, of artiesten die landelijke bekendheid genieten, er is elk weekend iets te beleven. Daarnaast zijn er natuurlijk de vele evenementen zoals Carnaval, Koningsdag en de Tilburgse Kermis.

Terras

Sinds 2015 beschikt Le Clochard over een groot overdekt en verwarmd terras. Het biedt plaats aan zo’n zeventig bezoekers en is van april tot en met oktober geopend. Het hippe terras wordt gekenmerkt door gezelligheid en een warme sfeer. Toegankelijk voor jong en oud, waar je een mooi glas wijn of een lekker biertje kunt drinken en natuurlijk kunt genieten van heerlijke hapjes!