Bar Le Clochard

Al 30 jaar het meest toonaangevende feestcafé van Tilburg

Le Clochard is al 30 jaar het meest toonaangevende feestcafé van Tilburg. Een Feestcafé waar elke Tilburger weleens geweest is. Iedereen, van jong tot oud, die van feesten en een borreltje houdt is bij Le Clochard aan het juiste adres. Geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Iedere avond staan de allerbeste feestdj’s en de gezelligste barmensen voor je klaar. Verrassende acties, themafeesten en live artiesten ontbreken niet. Of het nu lokale artiesten zijn, of artiesten die landelijke bekendheid genieten, er is elk weekend iets te beleven. Daarnaast zijn er natuurlijk de vele evenementen zoals Carnaval, Koningsdag en de Tilburgse Kermis.

Terras

Sinds 2015 beschikt Le Clochard over een groot overdekt en verwarmd terras. Het biedt plaats aan zo’n zeventig bezoekers en is van april tot en met oktober geopend. Het hippe terras wordt gekenmerkt door gezelligheid en een warme sfeer. Toegankelijk voor jong en oud, waar je een mooi glas wijn of een lekker biertje kunt drinken en natuurlijk kunt genieten van heerlijke hapjes!

Het team

Ontmoet onze gezellige medewerkers!

 • Lonneke & Marvin
  Eigenaren
 • Luuk
  Glazenhaler / garderobe

  Tekst volgt

 • Anne
  Barvrouw

  Mij zie je in iedere hoek van Le Clochard dansen! Voor de bar, achter de bar en op de bar. En als je goed op let ook in een winkelkar.

 • Frans
  Barman

  Bijna iedere dag van de week te vinden achter de bar. Waarom? Kom binnenkort maar een borrel drinken! P.s. Was het maar altijd carnaval!

 • Thijn
  DJ

  Tekst volgt

 • Wesley
  Barman

  Ik ben al jaren een van de zwaargewichten achter de bar bij Le Clochard 😉

 • Ramon
  DJ

  Tekst volgt

 • Tommy
  DJ

  Al zo'n 7 jaar werk ik bij Le Clochard, ik probeer je de hele avond lastig te vallen met slechte grappen, foute muziek en andere onzin. Maar samen met mijn collega's maken we er iedere avond een groot feest van!

Actueel

Blijf altijd op de hoogte van ons laatste nieuws

Contact

Waar kun je ons vinden?


Bar Le Clochard


Heuvel 16, 5038 CN Tilburg013 535 7660

Voor vragen of informatie zijn wij te bereiken via info@leclochard.nl

Openingstijden avond
Dinsdag: 21:00 – 04:00
Donderdag: 21:00 – 04:00
Vrijdag: 21:00 – 04:00
Zaterdag: 21:00 – 04:00
Zondag: 20:00 – 04:00

Openingstijden terras (tijdens de zomermaanden)
Donderdag, vrijdag, zaterdag & zondag vanaf 15:00
Openingstijden terras afhankelijk van het weer.